Vážení zákazníci, pokud máte zájem o zaslání testovací sady 5ti ovoněných papírků, nabízíme zaslání k Vaší objednávce. (sada mošusových vůní, dámská a pánská sada nebo mix. Stačí jeden objednaný parfémek a my Vám k tomu přidáme testovací proužky, abyste získali bližší představu o sortimentu. Napište nám to do poznámky k objednávce nebo v čase vytvoření objednávky si zavolejte 720973159.

Hodnocení obchodu

4,9 3329 hodnocení
5
3193x
4
66x
3
17x
2
8x
1
45x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora Janka Skalosova | 21.07.2018
Som spokojná, doba dodania je krátka,keďže parfémy sú krásne určite budem objednávať znova, jedine mi trošku vadí dosť drahé postovne, v iných e-shopoch je dodanie nad 30 e zdarma.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.07.2018
Dobrý den, děkuji za hodnocení :) K dopravě. My dopravné a balné naopak dotujeme. Popřemýšlím a zkusím s cenami ještě něco udělat. Hezký den, Lenka :)
ŽK Avatar autora Žaneta Klampflová | 21.07.2018
S produkty jsem spokojená. Rychlé dodání. Doporučuji.
JM Avatar autora Jarmila Mlkva | 21.07.2018
Som velmi spokojna.
EW Avatar autora Elena Weberova | 21.07.2018
Spokojnost obrovská.vyborne parfemy,ktore sa nedaju kupit nikde inde.rýchla odozva,rychle dodanie.vrelo odporucam????
MV Avatar autora Magda Ventrubová | 19.07.2018
Spokojená
BK Avatar autora Božena Kosová | 18.07.2018
Ano jsem spokojená,rychlé dodání.Objednávala jsem již po druhé.Vůně skvělé.Komunikace s obchodem výborná.Dávám za 1.
LM Avatar autora Lenka Maršíková | 18.07.2018
Spokojená, vše OK.
ZP Avatar autora Zuzana Prokšová | 17.07.2018
Ano, rychlé dodání, vše na 1!
Avatar autora Ivana Škrdlová | 16.07.2018
Jsem spokojená. Děkuji
LZ Avatar autora Liana Zelenková | 13.07.2018
Vše skvělé. Děkuji
ZO Avatar autora Zdeňka Oberreiterová | 13.07.2018
Vše skvělé :-) Děkuji
ZH Avatar autora Zuzana Hanková | 13.07.2018
Jsem velmi spokojená. Děkuji.
BM Avatar autora Bohumila Mišurcová | 12.07.2018
Jsem velmi spokojená. Moc děkuji :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.07.2018
dekujeme????
DM Avatar autora Dagmar Mešková | 12.07.2018
Dnes mi doručili zásielku od vás, som veľmi spokojná, sú to úžasné vône. Zajtra odchádzam na dovolenku a keď dôjdem domov určite objednám ďalšie. Odporúčam každému a nenakupujem už v nijakej parfuméria iba u vás...Ďakujem
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.07.2018
moc děkujeme:)
MK Avatar autora Michaela Kolcova | 11.07.2018
Tenhle obchod miluju. Objednala jsem už po několikáté, vždy bylo vše v pořádku. Vůně jsou úžasné, pro mě důležitá možnost objednat malé množství na vyzkoušení. (Asi se ze mě stane závislák :-)
MH Avatar autora Marta Halušicová | 10.07.2018
Jsem nadšena a spokojena. Budu si nadále objednávat.
LS Avatar autora Libor Satýnek | 07.07.2018
Bezva
Ľ Avatar autora Ľudmila | 04.07.2018
Veľmi dobrý internetový obchod, kde Vám veľmi radi a ochotne pomôžu a poradia. Skrátka j dnanie na vysokej profesionálnej úrovni a dodanie tovaru veľmi rýchle.
J Avatar autora JARMILA | 04.07.2018
Rychlé doručení ,dáreček, jsem ráda ,že to jde přes Zásilkovnu.
LJ Avatar autora Lenka Jirouchová | 02.07.2018
Jsem stálá zákaznice, s obchodem jsem velmi spokojená.Stránky jsou přehledné,a od objednání do doručení zboží je komunikace skvělá.Zboží přijde všas , někdy ještě dříve ,než byl avízováno, vše v pořádku,a já už si jen užívám své oblíbené vůně.Takže za mne 1*