Hodnocení obchodu

4,9 2311 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2216x
4
46x
3
12x
2
6x
1
31x
Nevyplňujte toto pole:
IP Avatar autora Igor Prokop | 31.07.2021
Super objednával som prvý krát síce iba vzorky nakoľko som nepoznal vône. Z 5 vzoriek 3 super 1 dobrá a 1 nebol to môj štýl. Samotnemu eshopu nie je čo vytknúť celý priebeh od objednávky cez vybavenie až po doručenie maximálna spokojnosť... Určite odporúčam a hneď aj idem objednávať ????????
B Avatar autora Blanka | 31.07.2021
Velmi
I Avatar autora Inna | 31.07.2021
Naprosta spokojenost - rychle dodani, nadherne vune, moznost objednani vzorku. Moc se mi libi rozdeleni parfemu na kategorie, je to prehledne a usnadnuje to vyber.
M Avatar autora Monika | 31.07.2021
Rychle dodání i ta vůně parfémů my sedla
Avatar autora | 29.07.2021
HZ Avatar autora Hana Zdražilová | 29.07.2021
Jsem velice spokojená, mohu jen doporučit.
IS Avatar autora Ivana Severova | 28.07.2021
Mám radost.Krasně voní.Určitě vyzkouším i jinou vůni.
Avatar autora | 28.07.2021
Parfemy super, obchod v poradku. Pouze doprava neskutecne dlouha 3 tydny+
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.07.2021
Dobrý den, je nám líto, že balíček došel pozdě. Zřejmě nastal problém u dopravce, jelikož my expedujeme max do 24 h. Měla jste nás kontaktovat, věc bychom okamžitě řešili. Krásný den, Lenka
SN Avatar autora Sylva Nnezbedova | 27.07.2021
VH Avatar autora Vendula Houskova | 27.07.2021
IB Avatar autora Ivana Burešová | 26.07.2021
Děkuji jsem spokojená, úžasné vůně, velmi osobní a nevtíravé. Úžasná rychlost dodání. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků a hodně zdraví do hodně spokojených let. I.
JK Avatar autora Jiří Kovařík | 25.07.2021
M Avatar autora Martina | 24.07.2021
J Avatar autora Janka | 22.07.2021
Spokojenost, rychlé vyřízení. Nádherná jemná vůně. Vřele doporučuji
HM Avatar autora Halina Makar | 21.07.2021
H Avatar autora Hugoška | 20.07.2021
Spokojenost
JK Avatar autora Jaroslava Kalouskova | 20.07.2021
S obchodem jsem byla velmi spokojena,doporučuji vaše produkty,oceňuji vasi spolehlivost,kvalitu parfému které nadherne voní ,přeji hodně spokojených zákazníků
J Avatar autora Jana | 19.07.2021
Som veľmi spokojná
I Avatar autora Irena | 19.07.2021
Avatar autora Eva Štěpánová | 19.07.2021
ano je to moje vuně super

Stránka 1 z 117 , položek celkem: 2323

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.